De ce recomandam ferestrele din lemn stratificat

Rezistenta si stabilitate. Lemnul stratificat este deosebit de rezistent in timp. Nu se curbeaza in timp datorita celor trei straturi care il compun. Fiind stabil indiferent de dimensiuni sau forma, lemnul stratificat este cel mai indicat material pentru realizarea ferestrelor cu arcada sau rotunde. Prin stratificare se asigura un profil drept, fara torsiuni, iar finisajul in patreu straturi cu protectie UV permite retusari relativ simple daca este nevoie. Lemnul stratificat nu se dilata si nu apare fenomenul de condens. Intretinute in mod corespunzator, ferestrele din lemn stratificat isi pastreaza functionalitatea pe termen nelimitat.

Un plus de valoare. Ferestrele din lemn stratificat sunt o investitie pe termen lung. Cu toate ca lemnul stratificat este produs cu un consum redus de energie, acesta are o durata de viata indelungata, iar aspectul estetic conferit de ferestrele din lemn stratificat sporesc valoarea spatiului si il innobileaza.

Material ecologic. Tamplaria din lemn este 100% ecologica, regenerabila si reciclabila. Fiind o materie prima naturala nu are o influenta negativa asupra sanatatii precum alte materiale (aluminiu sau PVC).

Izolare fonica si termica. Tamplaria din lemn stratificat pastreaza in interior o stare de confort si liniste. Atmosfera din interior nu este conturbata de factori externi precum zgomotul sau temperatura de afara. Ferestrele din lemn stratificat asigura o izolare termica ridicata si creeaza o bariera termica.

Estetic. Frumusetea intrinseca a lemnului confera spatiului o nota distincta prin eleganta si rafinament.