Tamplaria din lemn triplu stratificat poate fi realizata folosind diferite esente, molid, stejar, frasin, meranti sau larice, oferind clientului maximum de calitate si stil printr-o varietatea de culori mai mult sau mai putin pronuntate si finisari de cea mai buna calitate.
Lemnul face parte dintr-un ciclu natural conferindui posibilitatea de a fi reciclat sau eliminat cu usurinta, iar esentele folosite sunt tratate cu sisteme de vopsire si lacuire ecologice si pe baza de apa, ceea ce garanteaza o stare de bine naturala. Lemnul este singurul material care odata cu trecerea timpului si aparitia fenomenului de imbatranire nu isi pierde din caracteristici, iar printr-o Maintenancea corecta trasaturile acestuia se imbunatatesc.

Suprafetele articolelor din lemn destinate Assemblyului in exterior trebuie sa fie protejate cu atentie: lumina, ploaia, poluarea, socurile termice si oaspeti nedoriti cum ar fi ciuperci, mucegai si paraziti, ameninta neincetat frumusetea Windowslor si usilor, Louverslor si jaluzelelor, a mansardelor si a pardoselilor, a grinzilor si gardurilor, Furnitureului de gradina si felinarelor.
Linia de PRODUCT de vopsire specifice pentru exterior de la Milesi a fost studiata pentru a le proteja impotriva agresiunii agentilor atmosferici si biologici si, pe langa faptul ca garanteaza o protectie optima impotriva atacurilor externe, rezistenta constanta in timp ii pune in valoare frumusetea.
PRODUCTle cu apa pentru interior de la Milesi permit o reducere drastica a substantelor organice volatile, garanteaza o rezistenta optima la ingalbenire, o umplere perfecta si obtinerea unor Finishes apreciabile din punct de vedere estetic.
In ambele cazuri, atat pentru articolele din lemn destinate utilizarii in exterior, cat si pentru articolele de interior, finisajul poate fi realizat transparent, pentru pastrarea aspectul natural al lemnului, fie prin vopsire opaca, in orice nuanta din paleta cromatica disponibila.

We are sorry for the less professional quality of the posted pictures. The majority of the pictures were taken by the assembly team on building site conditions with available devices or mobile phones, thus having an informative character.