Parchet Masiv Gama Exotic

Esentele nobile, BADI, BAMBUS, DOUSSIE, GARAPPA, IROKO, JATOBA, LAPACHO, MERBAU, TAUARI, TEAK, WENGE etc., confera caldura si eleganta oricarei incaperi si completeaza decoratiunile din orice interior; se potrivesc in mod natural oricarui interior fie ca vorbim de un stil clasic sau modern.
Esentele din lemn exotic sunt din ce in ce mai cunoscute si apreciate in randul celor care doresc un parchet din lemn deosebit ce aduce distinctie si eleganta. Caracteristicile deosebite ale lemnului exotic, precum rezistenta indelungata in timp, fac din acesta cel mai pretuit material pentru executarea parchetului. Fata de lemnul masiv autohton, esentele exotice au o duritate ridicata, fiind tratate pentru conditiile de clima ale tarii noastre (umiditate 8%-12%).

Ne cerem scuze pentru calitatea mai puțin profesională a fotografiilor postate. O mare parte a pozelor au fost realizate de către echipa de montaj în condiții de șantier, cu aparate la îndemână sau telefon mobil, acestea având un rol informativ. Vă mulțumim pentru înțelegere.