Obloane clasice

Obloanele sunt elementul care ajută la definirea arhitecturii de ansamblu a fațadei și au rol de protecție a ferestrei din lemn, indiferent de modelul ales (retro, rustic, contemporan). Clientul are posibilitatea să opteze pentru realizarea sistemelor din diferite esențe de lemn: molid, pin, meranti sau alte esențe ușoare.
Feroneria este în concordanță cu stilul oblonului – retro sau contemporan – iar culorile sunt foarte diversificate.
Obloanele exterioare din lemn au dublu rol, unul estetic și unul de siguranță. Acestea joacă un rol important în protecția solară a casei, reglarea luminii în încăperi și protejarea tâmplăriei exterioare.

Obloane moderne

Obloanele sunt elementul care ajută la definirea arhitecturii de ansamblu a fațadei și au rol de protecție a ferestrei din lemn, indiferent de modelul ales (retro, rustic, contemoran). Clientul are posibilitatea să opteze pentru realizarea sistemelor din diferite esențe de lemn: molid, pin, meranti sau alte esențe ușoare.
Feroneria este în concordanță cu stilul oblonului – retro sau contemporan – iar culorile sunt foarte diversificate.
Obloanele exterioare din lemn au dublu rol, unul estetic si unul de siguranță. Acestea joacă un rol important în protecția solară a casei, reglarea luminii în încăperi și protejarea tâmplăriei exterioare.

sisteme_speciale-obloane-moderne

Ne cerem scuze pentru calitatea mai puțin profesională a fotografiilor postate. O mare parte a pozelor au fost realizate de către echipa de montaj în condiții de șantier, cu aparate la îndemână sau telefon mobil, acestea având un rol informativ. Vă mulțumim pentru înțelegere.