oradea

2

Komfort Wood

Komfort Wood Oradea este o companie specializată în realizarea gamei complete de lucrări de tâmplărie din lemn stratificat: ferestre, uși de intrare, uși de interior, sisteme speciale, parchet și lambriuri, ce se încadrează perfect în decorul în care alegeți să trăiți, tradițional sau ancorat în ultimele tendințe.

> Proces de ambalare
> Vizualizează portofoliul nostru
> Informații utile

+ Activitate
Societatea Komfort Wood acoperă întreg spectrul de activitate de la lucrări realizate în stil de epocă și restaurări până la produse de tip DIY. Încă de la înființare, în anul 2004, KOMFORT WOOD s-a impus cu produse de un înalt nivel calitativ, cu un grad superior de finisare și soluții tehnice de ultima generație. Compania este recunoscută în acest domeniu de activitate ca având lucrări deosebite de renovare a clădirilor vechi, tâmplăria îmbinând armonios toate avantajele pe care le oferă tehnologia modernă, cu stilul de epocă al ferestrelor vechi. Activitatea de producție se desfășoară în două locații: Oradea și Lupeni. În Oradea are loc producția de binale, într-o hală cu o suprafață de 1600 m, având o capacitate de 800 unități/luna
+ Realizarea produselor
Maniera de realizare a produselor noastre corespunde standardelor ridicate în domeniu, și anume: finisajul realizat la cel mai înalt nivel, soluții tehnice de ultima generație, utilizarea în procesul de producție în exclusivitate a materiilor prime și materialelor premium, atent selecționate, respectarea strictă a termenelor de producție și montaj, atenție sporită pentru detalii.
Produsele noastre
Ferestrele și ușile sunt cele care exprimă și dau măsura propriului stil de viață. Piața este inundată de o mulțime de produse, însă doar puține garantează bucuria utilizării de-a lungul deceniilor și o gospodărire eficientă a energiei, îmbinând arta cu tradiția și tehnica și devenind astfel garantul celei mai bune calități a produselor cu o durată lungă de viață. Komfort Wood dispune de o linie de producție germană, deservită de peste 50 de tehnicieni. Întreaga echipă de producție și montaj dispune de o vastă experiență în domeniu, cea mai bună recomandare fiind lucrările executate.

Sugestiile noastre practice, disponibile printr-o Cerere de oferta, în amenajarea interioarelor și exterioarelor, vă pot ajuta să construiți o ambianță incărcată de naturalețe, care să vă reprezinte.

Lemnul este simbolul creșterii și al progresului, întărește puterea de creație și expansiune.

Ne cerem scuze pentru calitatea mai puțin profesională a fotografiilor postate. O mare parte a pozelor au fost realizate de către echipa de montaj în condiții de șantier, cu aparate la îndemână sau telefon mobil, acestea având un rol informativ. Vă mulțumim pentru înțelegere.