Parchet masiv

Parchetul este o parte foarte importantă a decorațiunilor interioare creând stil și atmosferă în locuință. De aceea parchetul este un element important în casă prin care iți poți defini stilul personal, un parchet din lemn natural este perfect pentru a evidentia caracterul unic al casei.

Parchetul este intalnit frecvent in aranjamentele interioare deoarece ofera o multitudine de avantaje:

  • Aspect deosebit.
  • Se integreaza in orice stil (modern, exotic, rustic etc.).
  • Ajuta la o mentinere constanta a temperaturii (cald iarna si rece vara)
  • Face posibila izolarea acustica.
  • Rezistent in timp la uzura si la variatiile climaterice.
  • Usor de curatat si intretinut.
  • Culoare naturala, calda

De ce sa alegeti parchetul masiv

Parchetul din lemn masiv creeaza o atmosfera calda, intima, dand o imagine eleganta oricarui tip de locuinta ( personala ori publica) si se integreaza in orice stil: de la modern la antic, de la exotic la rustic.
Mai mult, datorita conductivitatii termice scazute, ajuta la o mentinere constanta a temperaturii ambientale, astfel ca pardoselile din lemn sunt calde iarna si racoritoare vara.

Prin alegerea metodei de asamblare prin lipire se pot obtine valori mari ale coeficientului de izolare acustica, de la camera la camera, de la etaj la etaj in acelasi imobil, ceea ce se reflecta pozitiv asupra starii de buna dispozitie a omului. Lemnul este un material elastic, rezistent in timp la uzura si la variatiile climaterice, ceea ce il face sa fie un material ideal pentru pardoseli. Materia prima lemnoasa fololosita se poate alege din esente autohtone fag, stejar, cires, nuc.

Ne cerem scuze pentru calitatea mai puțin profesională a fotografiilor postate. O mare parte a pozelor au fost realizate de către echipa de montaj în condiții de șantier, cu aparate la îndemână sau telefon mobil, acestea având un rol informativ. Vă mulțumim pentru înțelegere.