Uși armonice de interior

Lemnul natur imprimă spațiului o atmosferă familiară și călduroasă. O gamă largă de culori și esențe sunt disponibile, oferind soluții de design spectaculoase. Ușile armonice sunt soluția ideală pentru o mare varietate de spații atât interioare cât și exterioare. Cercevelele se pot realiza astfel încât să se deschidă atât spre dreapta cât și spre stânga, în interior sau în exterior.


Uși armonice de exterior

Sistemul de închidere-deschidere este simplu: șinele și cărucioarele sunt realizate din oțel inoxidabil asigurând o manipulare fără efort a ușilor. Lemnul de înaltă calitate asigură o izolare termică ridicată. Acest tip de uși se caracterizează prin siguranță și confort dorița sistemului cu puncte multiple de închidere integrat și cremonului cu role. Stabilitatea sistemului este asigurată și prin utilizarea unor bolturi de ghidaj de 24 mm.

Ne cerem scuze pentru calitatea mai puțin profesională a fotografiilor postate. O mare parte a pozelor au fost realizate de către echipa de montaj în condiții de șantier, cu aparate la îndemână sau telefon mobil, acestea având un rol informativ. Vă mulțumim pentru înțelegere.