Ferestre

De ce ferestre din lemn stratificat?

Sunt practice şi rezistente în timp

Ele nu se deformează, datorită arhitecturii calupului de lemn stratificat şi al tehnologiei de ultimă generație utilizată în lipirea straturilor.

Ferestrele din lemn stratificat, prin sistemele moderne de închidere şi pachetele termopan de calitate utilizate, asigură o izolare termică şi fonică ridicată.

Finisate şi întreținute în mod corespunzator, ferestrele din lemn stratificat îşi păstrează funcționalitatea pe termen nelimitat

Estetic, un plus de valoare

Ferestrele din lemn stratificat sunt o investiție optimă pe termen lung. Nu doar că vă veți bucura o lungă perioadă de beneficiile tehnice şi funcționale, ci şi de aspectul autentic fără egal. Ferestrele din lemn stratificat sunt singurele ferestre care pot fi produse în absolut orice culoare RAL.

Dacă optați pentru finisajele transparente care lasă la vedere frumusețea fibrelor lemnului, estetica naturală, firească, conferită de acestea, va spori valoarea spațiului şi îl va înnobila.

Materiale ecologice

Fie că este vorba de materiile prime pe care le utilizăm ori de produsele noastre finite, suntem în permanență preocupați de aspectele legate de protecția mediului. Ne asigurăm că utilizăm exclusiv lemn provenit din surse sustenabile, regenerabile.

Pentru finisarea produselor noastre utilizăm doar sisteme hidrodiluabile, lacuri şi baițuri pe bază de apă care nu poluează în nici un fel mediul, nu degajă nici un fel de miros sau de vapori toxici. Tâmplaria din lemn este singura tâmplărie 100% ecologică şi reciclabilă.

Ferestrele executate în sistemul lemn-aluminiu sunt ferestrele secolului 21. Partea vizibilă din interiorul casei este din lemn natural, triplu-stratificat, iar exteriorul este realizat din aluminiu.

Sistemul de ferestre lemn-aluminiu este unul dintre cele mai performante sisteme termoizolante. Alegând acest sistem beneficiați la interior de valoarea estetică şi gradul ridicat de izolare termică şi fonică a lemnului stratificat şi de rezistența şi durabilitatea aluminiului la exterior.

Ferestrele lemn-aluminiu sunt echipate de obicei cu pachet de sticlă tripan (trei rânduri de sticlă) Low-E cu Argon. Atât lemnul cât şi aluminiul pot avea orice culoare aleasă de dumneavoastră.

Acest sistem prevede montarea unei jaluzele în spațiul care se creează între aluminiu şi fereastră. Jaluzeaua fiind montată în zona externă (dar protejată de o sticlă călită de 5mm) se garantează acțiunea eficientă asupra transmisiei termice totale. Rezultă o fereastră performantă cu o soluție de umbrire net superioară față de sistemele clasice de jaluzele. De asemenea, deloc de neglijat este şi posibilitatea intervențiilor care fac din întreținerea sistemului un lucru relativ simplu.

Ferestrele pentru case pasive sunt ferestrele viitorului. Sistemul de ferestre pentru case pasive produs de Komfort Wood este un sistem lemn-aluminiu cu eficiență termică excepțională Uw≤ 0,80 W/(m²K).

Soluțiile tehnice inovatoare şi materialele de cea mai bună calitate conferă acestei fereastre izolarea termică la superlativ. Aluminiul nu este niciodată în contact cu lemul datorită unui strat izolator de densitate mare care garantează ruperea optimă a punții termice şi caracteristici mecanice exceptionale.

Pentru un design modern, lățimea vizibilă ramă+cercevea poate fi coborâtă la montaj până la valoarea de 100 mm în timp ce grosimea sistemului ramei şi cercevelei se situează în jurul valorii de 124 mm!

Sistemul pentru pereți cortină în lemn-aluminiu pune în valoare atât din punct de vedere estetic cât și structural orice situație arhitectonică, combinând stilul contemporan cu înalta tehnologie. Fie că sunt renovări sau construcții noi, acest sistem dă frâu liber fanteziei proiectantului și oferă posibilitatea de a face să devină “unică” orice viziune proprie cu privire la pereții cortină.

Acest tip de ferestre se apropie din punct de vedere estetic de ferestrele originale de secol 18-19, respectând standardele tehnologice, funcționale şi de confort din secolul 21. Pornind de la profilul de 42 mm posibilitățile sunt infinite, existând variantele realizării oricărui tip de fereastră impus de stilul arhitectonic al clădirii.

Compania noastră se mândreşte cu realizarea de proiecte complexe atât în Europa cât şi Orientul Apropiat. Fie că a fost vorba de ferestrele clasice des întâlnite ale stilului clasic sau baroc/neo-baroc, ferestrele “gură de lup” caracterizate de prezența proeminentă a cremonului exterior, de ferestre model “flamand” sau de ferestrele hibrid specifice clădirilor istorice din Israel, inginerii noştri au găsit de fiecare dată soluțiile optime de execuție.

Pentru mai multe informații şi o descriere completă a ferestrelor posibil de executat în stil de epocă, vă rugăm să ne contactați.

Galerie Foto

« de 2 »