Sisteme speciale

Sisteme speciale iau diferite forme și au diverse funcționalități în funcție de cerințele dumneavoastră. Acestea sunt realizate din esențe din lemn uzuale – larice siberian, pin, molid, stejar, meranti, frasin – sau din alte esențe în funcție de solicitări.

Printre sistemele speciale se numără: filigorii, terase exterioare, pazie interioară, pergolii, balcon, mascare diverse contoare utilități, gard împrejmuitor, porți de acces automatizate.

Obloanele au rol atât funcțional cât și estetic. Ele pot fi realizate din diferite esențe de lemn: molid, pin, meranti sau alte esențe ușoare.

Feroneria este în concordanță cu stilul oblonului, rustic sau contemporan.

Casetările realizate din lemn sunt recomandate spațiilor amenajate în stil clasic.

Designul acestora poartă amprenta dumneavoastră, fiind realizate la comandă.

Sunt disponibile într-o gamă largă de culori, esențe de lemn și opțiuni de design.

Ușile armonice sunt soluția ideală pentru o mai mare flexibilitate a spațiilor interioare.

Cercevelele se pot realiza astfel încât să se deschidă atât spre dreapta cât și spre stânga, înspre interior sau spre exterior.

Acest tip de uși se caracterizează prin siguranță, datorită sistemelor integrate cu puncte multiple de închidere și a cremoanelor cu role.

Stabilitatea sistemului este asigurată și prin utilizarea unor bolturi de ghidaj de 24 mm.

Reprezintă una dintre soluțiile populare de placare exterioară a unei case. Siding-ul se remarcă prin aspectul modern și poate să contribuie și la ventilarea pereților.

Executăm la comandă gama completă de componente din lemn pentru scări interioare. Acestea se realizează în general din esențe tari, stejar sau frasin.

Galerie Foto

« de 6 »